Всички прекалихме малко или много с похапването по празниците. Едно от

...
Всички прекалихме малко или много с похапването по празниците. Едно от
Коментари Харесай

Как да се справим с подутия корем след обилно похапване?

Всички прекалихме малко или доста с похапването по празниците. Едно от честите недоволства е подуването на корема. Как обаче да изправим вредите и да се отървем от възприятието за виновност, което ни е обзело след преяждането?

Добрата вест е, че е съвсем невероятно да качите значимо количество килограми от коледната и новогодишна софра, а и от идващите празници. Разбира се, приказваме най-вече за задържане на течности .

Не прибързвайте с фрапантните и ограничаващи диети, те ще ви навредят още повече.
 диета ThinkStock/Getty Images
Доброто храносмилане ни оказва помощ не просто да сме слаби, а ни предотвратяване от редица болести.-->

Диетолозите нямат точна формула по какъв начин да се преборим със следпразничното отичане, само че има някои храни, които се отразяват на всеки добре. Става въпрос за сушито, омлета и пържолите. Всичко това без сосове и доста сол .
 омлет ThinkStock/Getty Images
А салатите? Много от тях са богати на фибри, които биха довели до ново възприятие за отичане. 

Хранете се 3 пъти дневно с най-малко 4 часа пауза сред обособените хранения. Липсата на регулярни шпации сред закуската, обяда и вечерята, както и честото похапване сред тях, претрупва храносмилателната система и освен води до отичане , само че и е измежду главните виновници за повишаване на непотребни килограми.

Не бързайте да взимате пробиотици, това не са разтворими витамини. Просто слушайте тялото си. Спрете алкохола и пийте вода. Черният ви дроб ще свърши всичко останало.
 диета ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР